tirsdag, mai 08, 2012

Kunnskap er tingen!!

 
Jeg skal på kurs i dag hos politiet. 
Eller infomasjonsmøte, kan man kanskje
kalle det. 
Når man jobber med ungdom så er det viktig å 
holde seg oppdatert på ulike substanser de liker 
å prøve seg på. 
En ting jeg aldri har hørt om før er;
syntetisk cannabis. 
Det skal vi få høre om. 
Har du hørt om det??

3 kommentarer:

 1. Hva i alle verden for deg til å tro at pollitiet er en troverdig kilde.

  Ønsker du å sitte igjenn med et nøyangsert bilde, så hold deg langt unna pollitiet. De er her kun for å skremme. Det er forskjell på skremselspropoganda og kunnskap må du vel skjønne.

  Sirus blir ansett som det mest nøytrale organet i Norge i dag. Alt du trenger å gjøre er å google syntetisk cannabis og sirus, så får du den kunnskapen du trenger.

  SvarSlett
 2. Når man jobber som lærer med ungdom er det svært viktig å ha et godt samarbeid med politiet. Her jeg jobber og bor finnes det en god gruppe ved lensmannskontoret som har oversikt med ungdommen her ute og som gjør et godt forebyggende og tverrfaglig arbeid.
  Sirus er et organ som driver flott arbeid og som politiet her bruker som referansepunkter. Jeg har bare gode erfaringer med politiet og har ingen grunn til å tvile på deres troverdighet, faktisk så oppfordrer denne gruppen til å unngå skremsel og heller fremme fakta.
  Fakta er at "knowlege is king" (på godt norsk) og narko ødelegger.

  Takk for at du la igjen kommentar :-)

  SvarSlett
 3. Hei :) Fant bloggen din i dag - og har sittet og surfet rundt! Koselig blogg :) med mye mening! Kurs hos politiet er bra, det - jeg har vært på et tilsvarende kurs selv, og jeg syns det var veldig nyttig ( i motsetning til hva "anonym" over her måtte mene). Håper du får utbytte av det - du har en kanonviktig jobb som lærer!! Og jeg er så enig med deg, kunnskap er bra! Ønsker deg en skjønn uke videre. klem til deg

  SvarSlett

Takk for at du bruker din dyrbare tid på min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...