torsdag, mai 14, 2009

2 timer og 36 min…..

pinup-17

Så lenge har jeg snakket i telefonen med en gammel venninne i dag…. kunne sikkert vart dobbelt så lenge om vi ikke hadde stoppet…..

Kan ikke huske at jeg har snakket så lenge i telefonen med noen, noensinne………..(kanskje med hulemannen da vi var unge og nyforelsket og bodde på hver vår side av landet)

Takk for god samtale……
Vet at det blir gjentatt om ikke for lenge…..

4 kommentarer:

 1. Lange telefonsamtaler har det blitt mindre av med åra gitt, men av og til må man kose seg litt ekstra.

  Hva som er penest av Toten(IKKE Hedmark) og Bergen om våren kan vi vel diskutere i timesvis også ;) Men jeg var i Bergen/Os ved frigjøringsjubileet i 1996 og med alle flagg til topps og full vår der vest, så var det flott. Jeg må jo si meg enig i det. Men det er ikke så verst her vest for Mjøsa heller....

  Ha en knallfin 17.mai

  SvarSlett
 2. Hehe, vi kan jo diskutere til vi blir blå om hvor det er penest, Bergen eller Toten! Men jeg var i Bergen ved 50 årsjubileumet for frigjøringen 8. mai 1996 og det var jo ikke så aller værst med alle flagg til topps og grønt og fint. Det imponerte i stor grad de utenlandske deltakerne på kurset jeg var på.

  Dessuten fikk jeg med meg litt av Festspillene for to år siden med Garden. Litt ekstra rørt fordi en nær slektning spilte, men det er detaljer ;)

  Må bare understreke at jeg er fra vestsida av Mjøsa og derfor ikke Hedemarking. Dette er sjølsagt viktig for oss som bor her;)

  Ha en flott 17.mai i en flott by.

  SvarSlett
 3. ja det er ikke lett for en bergenser å vite hvilke dette ligger av Mjøsa... har en bekjent som er fra moelven og kjenner godt til hvor nøye dere er på det derre.....

  Ha en fin 17 mai

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du vil følge meg !!
  Likte info o deg selv MASSE !!

  Ha en fin 17 mai.
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du bruker din dyrbare tid på min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...